1SE – February

Så mycket hände i februari. I början av månaden samlar jag på vackert ljus, dricker vätskeersättning och knogar på. Springer på jobbintervjuer, pluggar och ser till att mysa till det om fredagarna. Aurélien och jag drömmer om framtiden och skickar ett mycket viktigt mail. Om några månader hoppas jag kunna skriva mer om detta. Till slut kommer min fina Christin på besök! Vi spenderar en vecka i Santo Domingo, firar min födelsedag med GT och äter svensk choklad. Sedan bär det av på äventyr. I en vecka reser vi utmed nordkusten. Vi går på stränder, letar efter sjökor, surfar och vilar i solstolar. Det var februari.

translation
February was busy and eventful. I went on job interviews and kept busy until my friend Christin came visiting from Sweden. She brought chocolate, books and happiness. We spend a week in santo Domingo before traveling north. We walked on beaches, looked for manatees, went surfing and rested in sun chairs.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.