Alla Hjärtans Dag-kort

hearts

En vecka till Alla Hjärtans Dag. Jag tror jag kan vara lite utav en Grinch när det kommer till högtider och helger. Eller snarare, jag bryr mig inte så mycket och vill helst att allt ska vara samma varje dag (dvs tryggt och förutsägbart). Och så har jag självklart har jag alltid varit aktivt emot Alla Hjärtans Dag pga så himla unik och hatar fluff-fluff och krims-krams. Jättemysigt personlighetsdrag! Men i år har jag bestämt mig för att göra något annorlunda, testa något nytt och se vad som händer. Så jag har gjort dessa vykortstora, utskriftsvänliga kort som du kan ladda ner gratis HÄR.

Du kan ge dem till vem som helst som betyder mycket för dig – en syster, fosterpappa, partner, far-eller-morförälder, granne. Vore jättekul att få höra vem du vill ge kort till 🙂

translation
One week to Valentine’s Day. I think I can be a bit of a Grinch when it comes to big celebrations and holidays. Or rather, I don’t really care that much and prefer everyday to be the same (i.e safe and predictable). And because I’m so unique and special I’ve had a thing against Valentines too. I hate the fluff-fluff about it. A very lovely trait! But this year I thought I’d change things up a bit, to see what happens. So, I made these post-card sized, printable cards that you can download for free HERE.

You can give them to anyone who means a lot to you – a sister, foster dad, partner, grandparent, neighbour. I’d love to hear who you want to give a card to 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.