1SE – January

En sekund om dagen, eller 1SE (1 second every day), är fortfarande ett av mina bästa sätt att skapa vardagsminnen. Detta var mitt januari: Aurélien och jag far till Chamonix och träffar vänner, åker skidor och äter soppa i solen. Efter den vistelsen har jag social baksmälla och hämtar andan på ett café när vi är tillbaka i Annecy. Vi reser via Paris tillbaka till Santo Domingo. Jag städar och organiserar för att landa i det nya året, Aurélien sätter igång ett upcykling-projekt, han tänker bygga ett bord av en dörr. Vardagslivet sätter igång med franska-kurs och salladsluncher. Jag tar fram ukulelen oftare och träffar vänner. Vi åker till Cabarete en helg, bor på en ranch med massa hundar och surfar. Ju längre månaden förflyter, desto mer landar jag i 2019. Precis som jag ville ha det.

 

translation
This is my 1SE (1 Second Every Day) for January: Aurélien and I travel to Chamonix where we meet friends, ski and eat soup in the sun. The days after I have a social hung-over and spend some alone time in a cozy café back in Annecy. Vi travel via Paris back to Santo Domingo. I tidy and organise to land in the new year and Aurélien builds a table from an old door. Slowly we find our way back into the day-to-day-life. I start my new french course and we eat a lot of salads. I take out the ukulele more often and spend time with friends. One weekend we go to Cabarete, we stay on a ranch with a lot of dogs and we surf. Life is coming back to normal.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.