Haiku – på låtsas

Nu är den äntligen klar, mitt första zine med låtsas-haikus som jag skrev under NaNoWriMo i höstas. Det har varit så kul att få knåpa med detta miniprojekt och experimentera med färger och former i designen!

Jag kallar dem låtsas-Haikus för att jag inte följer de traditionella skrivreglerna med 5 stavelser på första raden, 7 på andra och 5 på tredje. Men annars har jag hållit mig till tre rader, samt att en ska kunna ana te x årstid eller tid på dygnet. Det är ögonblicksbilder från vardagen, tacksamhetsnotiser. Andetag och mellanrum.

Jag hoppas ni ska tycka om dem.

För att läsa och ladda ner zinet, klicka på omslaget här nedan.

 

haikus

3 reaktioner till “Haiku – på låtsas

  1. åh började läsa två och blev så berörd att jag fick svindel. så mycket i så få ord. otroligt vackert. ska läsa dem en i dag i taget framöver, verkligen supa in rikedomen i varje ord. tack ❤

    Gilla

  2. Pingback: #the100dayproject

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.