Att Växa Ur Trauma – en grupp för målmedvetna högsensitiva

untitled design

Jag har länge gått och känt att jag inte riktigt passar in i det högsensitiva communityt, varken online eller irl. Jag ser mig själv som en driven person med mycket självdisciplin och är stolt över hur jag, mer eller mindre själv, skapat strategier och vardagsrutiner som hjälper mig att leva som högsensitiv.

Men jag har saknat ett större sammanhang där högsensitiva personer med liknande erfarenheter och ambitioner kan mötas och diskutera i en säker miljö.

Så jag skrev till Wilda innan julen och frågade om hon ville hitta på något, eftersom hon om någon, genom sin blogg, visar hur en med tålamod, disciplin och själv-kärlek kan växa och skapa sig en värdig tillvaro, även med ett tungt bagage. Det visade sig att hon kände samma sak som jag! Så vi bestämde oss för att starta en Facebook-grupp. Och nu är den äntligen öppen!

Wilda skriver en lite bättre presentation av gruppen och dess syfte här.

Känner du att detta är ett sammanhang du skulle vilja vara med i, klicka här för att skicka in din ansökan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.