1SE – December

I december får vi till slut en vattenpump så vi kan duscha ordentligt och jag tar på mig  jeans en dag för att det kändes lite kyligt. Jag umgås mycket med Natasha och Marlene, Yogar varje dag och försöker lägga märke till vackra saker runt omkring mig. Aurélien köper en julgran från en lokal konstnär och vi åker över en helg till Las Terrenas, en liten stad dit många fransmän (på skatteflykt) flyttar. Jag ritar och ritar och sedan åker vi till Frankrike. Vi äter en massa vego-saker vi saknat, jag tittar på Karl Bertil som är mitt enda julkrav. Klappar Gaston. Han är gammal nu, och halvblind. Efter jul åker vi till Annecy och Chamonix och det är berg och snö. På nyår spelar vi brädspel på spanska och det tar sex timmar sedan ger vi upp. Och det var mitt december.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.