Yamas & Niyamas – Satya, vecka 2 (uppdatering)

Untitled design

Veckans uppgift kan ni läsa om här.

Jag pratar med mina vänner och upplever det är mycket ilska i omlopp. Underbar, röd, bubblande. De flesta av mina vänner, och jag själv, är så kallade duktiga flickor. Snälla, mjuka, gör rätt. Sitter still i båten.

Men nu är det något som har hänt. Som att ett gemensamt ljus gått upp. Nu fan räcker det! Jag är så stolt över mig själv och mina duktiga flickor. Att vi på olika håll genomgår samma process.

Uppgiften den här veckan var att uttrycka sig själv. Och det har jag gjort; jag har ställt mig upp i båten, sagt ifrån fast kinderna hettat och tårarna stigit. Jag har stormat ut ur rum. Ringt samtal och pratat med självsäker röst. Jag har talat ärligt med mig själv, sovit mitt på dagen. Lyssnat på kroppen. Sagt nej, sagt ja. Krävt mitt utrymme. Inte hållit in magen.

Ännu känns det inte bekvämt, men det känns bättre än hur det var innan.

bildkällor här

2 reaktioner till “Yamas & Niyamas – Satya, vecka 2 (uppdatering)

  1. En otroligt viktig grej att göra. Det här är något jag verkligen har arbetat med hela året eftersom mitt ledord för 2018 var att ”våga vara stark”. Så starkt av dig att göra detta och ja, det tar verkligen tid att landa i att det känns bekvämt.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.