Yamas & Niyamas – Satya, vecka 1 (uppdatering)

untitled-design-2.png

Du kan läsa om den här veckans övning här.

Den här veckan har jag övat mig i att vara uppriktig snarare än trevlig. Kärleksfullt uppriktig, snarare än passivt aggressivt trevlig.

Har tänkt mycket på hur skönt det är att inte behöva förklara sig, ursäkta sig. Det går att säga nej – och det räcker med det. Det har varit intressant att öva sig på. Men jag tror också att jag mer och mer omger mig med människor som kan hantera ett enkelt nej. Personer som inte behöver skapa drama och konflikt. Det gör såklart det hela mycket lättare.

Den här veckan har jag umgåtts med människor för att jag vill, inte för att jag känt att jag måste. Och jag har kunnat känna mig trygg att säga nu vill jag gå hem och idag vill jag bara vara själv. Jag har insett att jag inte behöver vara gisslan hos min rädsla att göra andra ledsna och besvikna. Det blir så mycket trevligare för alla inblandade då.

bildkällor här

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.