Nyhetsbrev

Untitled design-2
Det är en varm fredagseftermiddag i Santo Domingo. Hela morgonen har jag suttit och fnulat på det som ni nu kan se på bloggens förstasida. Alltså ett nyhetsbrev. Det tog lite tid, så som det gör när en är perfektionist. Men nu är det klart. Nu kan vi bli brevvänner.

Och ni får till och med en present när ni anmäler er. Ett litet dagsschema med tillhörande guide som (mycket) kortfattat förklarar the Eisenhover Matrix och Pomodoro-tekniken. Märker hur jag blir så glad och pepp när någon frågar mig saker om planering och organisering av livet och strumplådor. Så där kanske det finns något att utforska vidare. Men till att börja med så får ni den här lilla guiden.

Klicka här för att anmäla er

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.