Yamas & Niyamas – Satya, vecka 1

uta barth

Nu har jag levt fyra veckor med Ahimsa och jag har lärt mig saker om mig själv. Ahimsa, icke-våld, är den första av Yamas. För att det är utgångspunkten. Ahimsa är nödvändigt för att Satya, sanningsenlighet, inte ska bli våldsam. Brutal. Sanning måste komma ur kärlek. Detta är Satya. Och första veckans uppgift ser ut såhär

“This week observe the difference between ‘nice’ and ‘real’. Notice situations where you were nice. What did this experience invoke in you? What were the results. Notice situations where you were real. What did this experience invoke in you? What were the results? From who or what do you seek approval? Does this affect whether you act from your ‘niceness’ or your ‘realness’?”

foton av Uta Barth

En reaktion till “Yamas & Niyamas – Satya, vecka 1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.