Ögonblick och händelser från veckan som gått

untitled-design3.pngEn morgon sitter jag på bussen på väg till franskan. Solen reflekteras i havet och vågorna slår i takt med musiken jag lyssnar på, musik som handlar om att stå rak och med båda fötterna på jorden och tårarna kommer. För det är så vackert allting och jag är okej, trots trasighet och fransar. Jag gråter och försöker att inte hålla ögonblicket för hårt, inte kräva att det varar för evigt. Jag är helt uppe i nuet.

page divider

Aurélien och jag vill börja med en parsport. Något att göra tillsammans. Han har sin löpning men jag tycker det är så jobbigt i värmen. Och vi varken kan eller vi betala för att bli medlemmar i en social club där vi kan spela squash. Så vi går till en sportaffär och köper billiga badmintonrack och några fjäderbollar. Sedan gömmer vi oss på baksidan av Parque Independencia och spelar badminton utan nät. Sedan begynnelsen har våran catch phrase varit cheap bastards!

page divider

Jag är på många sätt en impulsiv människa. Kommer jag på en idé ska den genomföras helt igår. En dag känner jag att det är tid för förändring. Att jag har vuxit ur det som varit voteforancientsouls, ett instagramprojekt jag startade i början av året. Bara för att ha någonstans att utveckla och dela mina illustrationer. Du som läser detta ser att hemsidan fått sig ett nytt utseende och ett nytt namn. Och att en helt ny web shop har öppnat. Det har varit mycket jobb, men det är roligt och jag känner mig fylld av ny energi. Plats att växa. Nu har jag allt samlat under ett tak. Kanske ska jag ansöka om F-skattsedel.

page divider

På lördagskvällen tar jag på min vita linneskjortan med v-ringning, den som jag känner mig mest fin i, och vi går till BamBan. Vi har bokat bord för jättemånga. Först ville Aurélien bjuda hem sina kollegor till oss. Men han tyckte jag såg så panikslagen ut vid det förslaget. Så istället föreslår han att vi går ut. Jag dricker G&T och vi äter sushi. Det är en fin kväll och jag är glad. Säger till mig själv att det inte är mitt ansvar att se till att alla mår bra och har det trevligt. Vilken skillnad det gör. Aurélien lutar sig fram till mig och säger ska vi sova på taket i natt? Och det gör vi. Under månen som är stor och lysande. Men Nina Simone ur högtalarna i bakgrunden.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.