NaNoWriMo – i miniatyrformat

Processed with VSCO with a4 preset

Eftersom jag är totalt dagvill och knappt kommer ihåg min egen födelsedag, krävdes ett inlägg av Wilda för att göra mig uppmärksam på att vi gått in i November. Och att det betyder National Novel Writing Month.

Jag har aldrig riktigt comittat till NaNoWriMo innan. Men jag tycker om att skriva vad jag själv kallar låtsas-hikus. Det är mest en mycket kort dikt på tre rader. Jag försöker hålla mig till reglerna om natur-fokus, men det är inte så noga. Det handlar om ögonblicksbilden.

Så som ett NaNoWriMo i miniatyrformat tänker jag skriva en låtsas-hiku per dag. Och dela lite nya och gamla dikter under månaden.

Här nedan följer tre exempel på låtsas-hikus

5 reaktioner till “NaNoWriMo – i miniatyrformat

  1. Åh dina ord!!!! Såååå vackra haikus. Och haha alltså jag tog mig vatten över huvudet denna månad med både hemtenta och en himla juridikkurs, så jag kommer göra precis som du: en dikt per dag räcker gott och väl.

    Gilla

  2. Pingback: #the100dayproject

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.