1SE – October

Ett par dagar sent pga kom hem först igår efter en höstlovsvecka på norra kusten. Det var fint trots den vanliga melankolin. Men mer om det senare. Nu, mitt oktober på 33 sekunder. Kan inte förstå hur jag i början av förra månaden dricker Yogi-te i soffan hos mina föräldrar och är ute i höstskog. Sedan bär det av tillbaka mot Dominikanska Republiken. Spenderar en lång natt på en bänk på Heathrow. I Santo Domingo flyttar vi in i vår nya lägenhet. Det tar tid att skapa ett hem. Vi målar och städar och bygger och och bär och städar och städar. Mitt i allt detta börjar jag en kurs i franska. En helg åker vi till det högsta berget Pico Duarte där Aurélien kommer tvåa i en springtävling. Vi åker motorcykel dit och det är livsfarligt. Vi skaffar tvättmaskin. Det är ingen småsak. Det regnar mycket, men regnperioden går emot sitt slut. Och som just nämnts, sista veckan i Oktober åker vi till Cabarete och jag håller hårt fast vid det som är vackert och gör mig glad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.