1SE – September

Såhär var mitt September i korthet: vi bor hos Vincent och jag ritar om dagarna och lär mig tvätta med en halvautomatisk tvättmaskin. Vi går på en underbar stråkkonsert i en alltför luftkonditionerad konserthall och sedan ska jag flyga till Sverige. Sover på Heathrow under en filt jag stulit med mig från planet. Några trötta dagar i Sverige innan jag flyger till Paris. Misslyckade konsulatbesök men jag får tid att umgås med min franska familj.

Sedan tillbaka till Sverige. Mest snälla lugna dagar. Mycket kaffe och fint väder. Farfars begravning är så fin och värdig. Jag plockar en bukett björklöv att lägga på kistan, för att han var den som lärde mig björkars latinska namn. Det är höst och jag börjar komma ner i varv på riktigt. Jag umgås med familj och vänner, går på museum och Bokmässan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.