1SE – August

Ännu en månad. Redan fjärde September och jag har samlat sekunder i 30 dagar igen. Jag ser tillbaka och tänker inte undra på att jag känner mig trött. Sliten. Lite mer nedstämd än vanligt.

Den här månaden började i vårt vackra Jämtland, med besök från C. Sensommarblomster och sedan flyttpack. Hej då till Västkusten. Flyg till Frankrike, Visum-trassel. Jag blir sjuk och tar tea tree-droppar. Flyttpackar mer. Besök av små brorsöner, sedan reser vi till Paris med våra liv i resväskor. Flyg till Santo Domingo, Dominikanska Republiken. Vi försöker orientera oss i allt det nya. Jag lär mig koka kaffe i en italiensk espressomaskin. Stormarna avlöser varandra och jag gråter jag ikapp med regnet. Vi får nya vänner och landar till slut hemma hos V, där A ska bo resten av September. Tills jag är tillbaka från Europa igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.