1SE – July

I slutet av Juni skaffade jag appen 1SE, 1 Second Everyday. Konceptet: filma en sekund varje dag. Eftersom jag är en person som gillar att hålla ordning och reda, samt hålla det kort och koncist, passar formatet mig utmärkt.

Så, här är mitt Juli (samt Junis sista dagar): promenader i Chingford, vår weekend i Brighton, två dagar på akuten, sista dagarna på jobbet, London Pride, flytten från England, resan upp till Jämtland, Serbien, trasiga skor, tillbaka till Jämtland och lugna dagar, gäster och regn och fjäll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.