Håkan Hellström

untitled-design-5.png

Jag har lyssnat mycket på Håkan Hellström det senaste och det betyder att jag längtar hem och längtar bort. Båda två.

Igår var sista dagen på skolan, sista dagen med mina små monster och sista dagen med Kelly och jag fick svälja och svälja och svälja bort tårarna. När jag till sist lämnade in min namnbricka och mitt nyckelkort var jag tvungen att inse att detta är slutet på något. Början på något annat.

Jag packar hela kvällen och struntar i att jag har lågt blodsocker. Fast jag dricker en kopp kaffe och scrollar insta och försöker fatta vad det är som hänt. Att jag är klar. Att jag fått ett brev där det står: du är klar med din lärarutbildning. 

Nu står väskorna mer eller mindre färdigpackade, jag tömmer kylskåpet. Bran flakes med blåbär och havremjölk, ostsmörgås och hallonsmoothie. Axlarna spänner och det river i hjärtat. Trasselkänslorna. Slutet på något. Början på något annat.

4 reaktioner till “Håkan Hellström

  1. Fina du, tack för att du tar dig tid att skriva! Tänk jag var så orolig för att skriva till dig; ”vem tror jag att jag är” liksom. Så, tack igen ♥︎

   Gilla

   1. Åh jag kan känna igen den där känslan du beskriver. Så ofta jag känt så. Så modigt av dig att ändå våga och kom ihåg: du är du. Och just därför vill jag följa dig och läsa din känsla. ❤

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.